Aktualno hr - Varaždin - Novi Marof - Čakovec - Međimurje - aktualne vijesti i događanja Sjeverozapadne Hrvatske

Imaju li problema i u Ludbregu?

Što se to događa Reformistima?

Obj. 17.02.2017. 13:13


Što se to događa sa Narodnom strankom - Reformisti u Varaždinskoj županiji? Uoči posljednjih priprema pred lokalne izbore i pred samo početak kampanje ta se stranka u organizacijskom smislu našla pred problemima. Nakon što je u četvrtak i službeno potvrđeno da je stranku napustio jedna od njenih osnivača Darko Hrenić iz Novog Marofa, počele su spekulacije da bi i Krešimir Horvat iz Ludbrega mogao krenuti njegovim stopama i izaći na izbore kao nezavisni kandidat.

No, spekulacije u javnosti zasada je demantirao sam Horvat koji kaže da ne izlazi iz te stranke.

-Oštro demantiram navode u medijima da izlazim iz Reformista. Na lokalnim izborima u svibnju izaći ću kao kandidat Narodne stranke – REFORMISTI čiju politiku podržavam kao i predsjednika stranke Radimira Čačića. S ciljem što boljeg ostvarenja rezultata za naš grad Ludbreg razgovori se vode i sa drugim strankama kao i sa ne stranačkim osobama o mogućoj suradnji - stoji u kratkom priopćenju kojeg potpisuje Krešimir Horvat, predsjednik Gradske organizacije Ludbreg Narodne stranke -  REFORMIST.

Podsjetimo u četvrtak je Darko Hrenić, nekadašnji gradonačelnik Novog Marofa, napustio Narodnu stranku – reformisti. Za Aktualno.hr rekao je da je razlog razmimoilaženje u razmišljanjima o nastupu na predstojećim lokalnim izborima u svibnju. Što se tiče angažmana na izborima poručio je slijedeće:

-Ja sigurno neću biti kandidat za gradonačelnika zbog nagomilanih privatnih poslovnih obaveza, ali bit ću uključen – rekao je Hrenić. I dok Hrenić nije potvrdio na koji će se način angažirati u kampanji u njegovoj, sada već bivšoj stranci, znaju da će biti nezavisan kandidat za zamjenika gradonačelnika.

-Gospodin Darko Hrenić, dosadašnji ugledni član Narodne stranke – reformisti, odlučio je izaći na lokalne izbore u Novom Marofu kao nezavisni kandidat za dogradonačelnika - dio je priopćenja pristiglog iz Narodne stranke - Reformisti.

s.k./aktualno.hr

//sadrzaj kraj


 
<
>