Aktualno hr - Varaždin - Novi Marof - Čakovec - Međimurje - aktualne vijesti i događanja Sjeverozapadne Hrvatske

U subotu 25. veljače

Crazy Hill Trail running i ove godine u Ludbregu

Ludbreška udruga BSV organizira drugo izdanje Crazy Hill Trail running utrke. Trail je trkačka disciplina koja je u današnje vrijeme izuzetno popularna kako kod iskusnih trkača, tako i kod amatera i rekreativaca. Staze za trčanje prolaze najljepšim predjelima kroz šume, preko planina i brežuljaka, uz rijeke i natjecatelji na taj način iskonski doživljavaju svu ljepotu naše prekrasne prirode. 

Utrka započinje i završava u samom Ludbregu a prolazi ludbreškim i kalničkim brežuljcima, šumama i vinogradima. Pozitivni dojmovi natjecatelja sa naših prijašnjih trailova još se uvijek prepričavaju i Crazy Hill Trail je postala prepoznatljiva i naširoko priznata utrka međunarodnog karaktera. Odaziv ove godine još je i veći i očekujemo preko 300 trkača iz svih djelova Hrvatske, Slovenije i susjednih zemalja. Ovo je idealna prilika da naširoko prezentiramo sve ljepote našeg kraja, naše ljude i običaje, naše tvrtke i proizvode.

Za natjecatelje su pripremljene dvije staze. One spremnije i iskusne trkače očekuje staza od 33 km sa 1.040 m uspona i isto toliko silaska, a za sve ostale trkače, rekreativce i planinare pripremljena je lakša staza od 16 km s 415 m uspona i silaska. Staze će biti u potpunosti označene.

Ova zanimljiva utrka održat će se u subotu 25. veljače 2017. godine od 8 sati.

www.aktualno.hr
//sadrzaj kraj


 
<
>