Aktualno hr - Varaždin - Novi Marof - Čakovec - Međimurje - aktualne vijesti i događanja Sjeverozapadne Hrvatske

Dabrovi sutra protiv Dubrave

Frano Vujović: Pokušat ćemo iznenaditi

Obj. 17.02.2017. 09:40


Mlada momčad GRK Varaždin u prvom je kolu nastavka prvenstva izvukla veliki bod protiv favoriziranog Poreča. Iako će mnogi ovu konstataciju dočekati sa podsmjehom, jer ipak su Dabrovi u jednom trenutku vodili sedam razlike i poput Hrvatske to ispustili, bod protiv Poreča, i to na njegovom terenu, nije mala stvar.

- Teško je objasniti kako je moguće ispustiti takvu prednost. Upali smo u ono što u sportu četo nazivamo „crna rupa. Odjednom ti ništa ne ide, ne možeš pogoditi niti iz najizglednijih prilika, a protivniku sve ulazi. I kad su nas Porečani stigli opet smo im pobjegli, napravili četiri razlike, ali nismo imali snage to zadržati. Međutim, s tim bodom, protiv tako jakog Poreča, moramo ipak biti zadovoljni -  rekao je na početku razgovora devetnaestogodišnji Frano Vujović, lijevi vanjski GRK Varaždin. 

U subotu stiže vodeća momčad Premijer lige Dubrava za koju neki tvrde da je po snazi u rangu Nexea.

- Odlična su momčad. Imaju nekolicinu vrhunskih igrača poput Šandrka,  Kerića i Kovačevića. Igraju jako brz rukomet, nešto poput Norveške, i morat ćemo zaustaviti njihov brzi napad. Naročito su dobri u obrani gdje se odlično nadopunjuju Šandrk  i Kovačević, dok se Kerić toliko ne troši i igra više u napadu.  Gledajući u globalu Dubrava ima širinu u igračkom kadru, a koliko su dobri i jaki najbolje pokazuje njihova zadnja pobjeda protiv Zameta kojeg su pregazili s 13 razlike. 

Bez obzira na zaista respektabilnog protivnika Dabrovi idu po pobjedu. 

- Dubrava jest lagani favorit, naša je momčad malo neiskusna, mlada, ali ne mislimo se samo tako predati. Dobro smo ovog tjedna radili na treninzima, pripremali smo se za njih i dat ćemo sve od sebe da ih iznenadimo. Pobjedom bismo se približili Ligi za prvaka – zaključio je Frano Vujović. 

Utakmica GRK Varaždin - Dubrava igra se u subotu, 18. veljače, u dvorani Graberje s početkom u 18 sati. 

www.aktualno.hr/r.l.
 

//sadrzaj kraj


 
<
>