Aktualno hr - Varaždin - Novi Marof - Čakovec - Međimurje - aktualne vijesti i događanja Sjeverozapadne Hrvatske

Kupljene ulaznice vrijede za novi termin

Pepeljuga u Varaždinu u novom terminu 23. ožujka

Obj. 16.02.2017. 13:41


Prekrasan broadwayski mjuzikl Pepeljuga za koji vlada veliko zanimanje diljem Hrvatske u Varaždinu će svoju izvedbu imati 23. ožujka, umjesto 24. veljače kako je bilo najavljeno. Ulaznice koje su kupljene za 24. veljače vrijede za novi termin. Oni koji žele vratiti ulaznice, mogu ih vratiti na prodajno mjesto na kojem su ih kupili. U tom slučaju bit će im vraćen novac. 
 
Glumački cast ove svevremenske bajke predvode Kim Verson kao Pepeljuga i Bojan Jambrošić kao princ Christopher. Talentiranu glumačko-glazbenu družinu čine još i Mia Begović kao maćeha, Nera Stipičević kao sestra Joy i Marija Kolb kao sestra Grace, Doris Teur kao Dobra vila, Zrinka Kušević kao kraljica Constantina, Taher Sanuri kao kralj Maximilian te Romano Nikolić kao Lionel, kraljevski upravitelj.
 
Američki mjuzikl čije je tekst i stihove napisao Oscar Hammerstein II a glazbu Richard Rodgers bazirana je na istoimenoj bajci. Svoju TV premijeru mjuzikl je doživio na američkom kanalu CBS prije 60 godina, 1957., u kojemu je glavnu ulogu tumačila Julie Andrews. Mjuzikl je adaptiran i za kazališne daske i to u mnogim verzijama, uključujući pantomimičarsku verziju na londonskom West End-u. 
 
Za prijevod, adaptaciju teksta i pjesama zaslužan je Alen Đurica, dirigentica i asistentica redatelja je Iva Bardun, scenografiju potpisuje Nenad Marković, koreografiju i scenski pokret Manuela Svorcan dok je za kostimografiju zaslužan Bane Dević, eNVy room i Mateja Mikovic. Svjetski poznati broadwayski mjuzikl u hrvatskom izdanju donosi Emotion Production u suradnji s B Glad Production i producentom Tadijom Kolovratom dok režiju potpisuje Robert Bošković.
 
Ulaznice se mogu kupiti putem sustava www.eventim.hr.

www.aktualno.hr
//sadrzaj kraj


 
<
>