Aktualno hr - Varaždin - Novi Marof - Čakovec - Međimurje - aktualne vijesti i događanja Sjeverozapadne Hrvatske

TZ grada Varaždina

Potpore za organizaciju varaždinskih događanja

Kako bi potaknula razvoj turističke ponude grada te pomogla zainteresiranim subjektima u organizaciji događanja koja nadopunjuju turističku ponudu, Turistička zajednica grada Varaždina i ove će godine dodijeliti financijske potpore za sufinanciranje kulturnih, zabavnih, sportskih i ostalih događanja u gradu Varaždinu. Riječ je o bespovratnim sredstvima namijenjenim za troškove neposredne organizacije događanja.

Poziv za dodjelu potpora objavljen je na web stranici Turističke zajednice grada Varaždina (Business/Natječaji), gdje se može preuzeti i sva potrebna dokumentacija. Rok za predaju dokumentacije je 24. veljače 2017. godine.

Za sredstva potpore mogu se kandidirati trgovačka društva, obrti, zadruge, ustanove i udruge.

Na temelju pristiglih prijava Stručno povjerenstvo Turističke zajednice grada Varaždina će odabrati događanja koja unapređuju i razvijaju turističku ponudu grada te stvaraju prepoznatljivu sliku Varaždina kao kulturnoturističkog središta regije. Poziv za kandidiranje događanja prilika je za usklađeno stvaranje dodane vrijednost varaždinskog turističkog proizvoda, a time i razvoja grada Varaždina.


www.aktualno.hr
//sadrzaj kraj


 
<
>