Aktualno hr - Varaždin - Novi Marof - Čakovec - Međimurje - aktualne vijesti i događanja Sjeverozapadne Hrvatske

PU varaždinska

Provale u vikendice: Ukradeno posuđe, odjevni predmeti, alkohol, gorivo

Od 15. prosinca 2016. godine do 4. veljače u mjestu Vinično, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo 66-godišnjakinje. Iz vikendice je otuđio odjevne predmete i posuđe. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela. 

Od 2. do 4. veljače na Haliću u Varaždin Bregu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo 53-godišnjakinje, iz koje je otuđio motornu pilu, cipele i plastični spremnik sa gorivom, te nekoliko boca alkoholnih pića. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će s kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

Od 2. do 3. veljače u Novakovcu na gradilištu jedne farme, nepoznati je počinitelj provalio u rezervoar radnog stroja iz kojeg je otuđio više desetaka litara goriva. Visina materijalne štete se procjenjuje na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela. 

www.aktualno.hr

//sadrzaj kraj


 
<
>