Aktualno hr - Varaždin - Novi Marof - Čakovec - Međimurje - aktualne vijesti i događanja Sjeverozapadne Hrvatske

PU varaždinska

Krađe novčanika, dokumenata, mobitela i hrane

Obj. 30.01.2017. 16:17


U petak, 27. siječnja oko 15.20 sati u trgovini u ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem te osobnim i bankovnim dokumentima, vlasništvo 58-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na preko tisuću kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela. 

U petak, 27. siječnja tijekom večernjih sati, u ugostiteljskom objektu u Hallerovoj aleji u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio jaknu u kojoj su se nalazili razni ključevi te mobilni telefoni, vlasništvo 40-godišnjaka. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će s kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

Od 24. do 29. siječnja u Vinogradskoj ulici u Kelemenu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 60-godišnjaka, te otuđio DVB prijemnik, nekoliko kilograma suhomesnatih proizvoda i druge hrane i alkoholna pića. Potom je provalio u spremište za alat i otuđio trimer i vrtno crijevo. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela. 

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 40-godišnjaka da je okraden. Prema prijavi, tijekom noći 27./28. siječnja u ugostiteljskom objektu u ulici Vatroslava Lisinskog u Varaždinu, jedna muška osoba zabunom je uzela jaknu oštećenog u kojoj su se nalazili ključevi vozila, parfem i mobitel. Naknadno su mu vraćeni ključevi i jakna, no ne i mobitel i parfem. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela. 

www.aktualno.hr

//sadrzaj kraj


 
<
>