Aktualno hr - Varaždin - Novi Marof - Čakovec - Međimurje - aktualne vijesti i događanja Sjeverozapadne Hrvatske

Dio kandidatkinja već je upoznala preko društvenih mreža

Barbara Filipović putuje na svjetski izbor Miss Universe

Obj. 10.01.2017. 11:01


Dok se ovih dana Hrvatska budi na temperaturama i do 20 Celzijevaca ispod nule, devetnaestogodišnja hrvatska ljepotica Barbara Filipović, Miss Universe Hrvatske 2016., umjesto o šalovima i debelim vestama razmišlja o japankama, kupaćim kostimima, kratkim hlačicama i ljetnim haljinama. 

Naime, za dva dana Barbara će otputovati u daleke Filipine, gdje će 29. siječnja predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Universe. 

''Na Filipinima je sada oko 28 Celzijevaca, tako da će moji koferi, osim večernjih i koktel haljina Vesne Spose i Andree Zvono uglavnom popuniti ljetne haljine i kratke hlačice koje sam još ljetos nabavila u ljubljanskom BTC-u. Naravno, posebno mjesto u koferima zauzimaju Humanic cipele, nakit zlatarne Dodić i pokloni: Croata kravata, koju nosim kao nacionalni poklon za humanitarnu aukciju, te licitarska srca koja mi je dao gradonačelnik grada Zagreba gosp. Bandić i koja ću dijeliti ostalim djevojkama.'' - rekla je Barbara.

barbara

Barbara je od pobjede na hrvatskom izboru imala brojne obaveze i pripreme za svjetski izbor, a nekoliko se mjeseci uspješno bavila i modelingom u agenciji Major Milano. Prije odlaska na Filipine napravila još jedan pregled očiju u Klinici Svjetlost i za zaštitu od jakog tropskog sunca sa sobom će ponijeti sunčane naočale Optike Kraljević, a dr. Goran Anić laserski joj je izbijelio zube za još ljepši osmijeh. Sve tajne stiliziranja kose i glamuroznog make-upa naučili su je u Salonu Renata tako da će naša missica sigurno blistati na glamuroznoj pozornici u Manili.

barbarabarbarabarbarabarbara

''Jako se radujem izboru i jedva čekam vidjeti sve ljepotice. Dio njih sam već upoznala putem društvenih mreža i veselim se susretu. Nadam se da ću dobro predstaviti Hrvatsku, držite mi fige'', kaže lijepa Barbara.

FOTO: Robin Pretković

www.aktualno.hr / www.miss-univers-croatia.hr
//sadrzaj kraj


Neočekivana greška ! 2017-02-27 19:39:36

warning : simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 111550: parser error : xmlParseCharRef: invalid xmlChar value 31

index, line: 933