Aktualno hr - Varaždin - Novi Marof - Čakovec - Međimurje - aktualne vijesti i događanja Sjeverozapadne Hrvatske

Pripremite se za jedan od koncerata godine

Joksimović večeras u varaždinskoj Areni

Obj. 26.12.2016. 10:42


Za nešto manje od deset sati u Areni Varaždin nastupa jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Željko Joksimović.

Nakon što je nedavno, dva puta za redom napunio dvoranu Lisinski, spreman i s drugačijim programom i sam jedva čeka ovaj koncert ispred mnogobrojne publike koja je najavila svoj dolazak u predivan barokni grad (https://www.youtube.com/watch?v=nMXbzKRQH7U).

Koncert u Varaždinu bit će jedan od onih standardno odličnih Joksimovićevih koncerata, gdje će od prve do posljednje pjesme, nizati svoje najveće hitove, a samim time dodatno zagrijati i atmosferu u Areni.

Prije samog koncerta, kao predgrupa, nastupit će bend Tragovi, a evo što oni kažu uoči koncerta: „Iznimna nam je čast što smo već drugi put u nekoliko mjeseci dobili priliku nastupiti kao predgrupa Željku Joksimoviću, najvećem pjevaču u regiji. Jedva čekamo da stanemo na pozornicu varaždinske Arene te zagrijemo i rasplešemo publiku.“

Već je dobro poznato da ga njegova publika prati u isti glas od početka i da samom činjenicom da se koncert bliži kraju, svog najdražeg izvođača čak nekoliko puta poziva na bis.

Publika je svoje ulaznice kupila, Željko Joksimović  je spreman, a Arena Varaždin najavila je najbolju produkciju do sada.


Joksimovi263


www.aktualno.hr
//sadrzaj kraj


Neočekivana greška ! 2017-02-27 19:37:32

warning : simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 111550: parser error : xmlParseCharRef: invalid xmlChar value 31

index, line: 933