Aktualno hr - Varaždin - Novi Marof - Čakovec - Međimurje - aktualne vijesti i događanja Sjeverozapadne Hrvatske

Čačić koristi stranku za osvetu HNS-ovcima?

Reformisti iz Cestice Čačiću i stranci okrenuli leđa

Obj. 30.11.2016. 14:26


Sada već bivši članovi Narodne stranke - Reformisti iz Cestice, njih šesnaest, nezadovoljno načinom kako radi stranka napustili su Radimira Čačića. Ističu da stranka postoji samo radi njega, a više o razlozima izlaska naglasili su u priopćenju koje donosimo u cijelosti.

Ovim priopćenjem za medije želim vas izvijestiti o izlasku šesnaest članova Narodne stranke – Reformista Cestica iz članstva u Podružnici. Budući da već duže vrijeme vlada nezadovoljstvo u komunikaciji sa Županijskom organizacijom, kao i središnjicom, ovakva odluka jedina je logična i razumna.
Jedan od razloga odlaska je činjenica da se do sada praktički nije ništa konkretno radilo niti je bilo konkretnog programa u Narodnoj stranci – Reformisti. Sve se svodilo na politiziranje i prozivanje političkih konkurenata, najviše HNS-a. Narodna stranka – Reformisti postoji samo radi jednog čovjeka, predsjednika te stranke, i on većinu vremena razmišlja kako se osvetiti ljudima i svojoj bivšoj stranci HNS-u.

Kad sam odlučio učlaniti se u Reformiste bio sam uvjeren da će to biti novi elan i zaista sam imao želju nešto pozitivno napraviti za ovaj kraj. Ali ubrzo se pokazalo da smo svi zajedno samo poluga za skupljanje glasova jednoj osobi, dok se naša mišljenja i stavovi nisu uvažavali. Nametanjem kandidata koji nisu bili prihvatljivi većini naših članova doveli su do loših rezultata Reformista na tri izbora u posljednjih godinu dana održanih u Cestici. Na kraju su za te loše rezultate bili optuženi upravo oni koji su čitavo vrijeme upozoravali na loše odluke i poteze.

Zajednička odluka nas članova koji odlazimo je da u narednom vremenu nećemo biti politički aktivni, te da se odluka prepušta svakom od pojedinaca ukoliko se žele priključiti bilo kojoj političkoj opciji koja djeluje na području općine Cestica - navodi se u priopćenju kojeg potpisuje bivši šef te stranke u Cestici Ivan Dobrotić.

www.aktualno.hr

//sadrzaj kraj


 
<
>