Aktualno hr - Varaždin - Novi Marof - Čakovec - Međimurje - aktualne vijesti i događanja Sjeverozapadne Hrvatske

Plavuša prodaje svoje djevičanstvo online!

Obj. 21.03.2014. 10:50


Studentica medicine prodaje svoju nevinost putem interneta, a moći će je kupiti onaj tko ponudi najviše love. Mlada dama predstavila se kao Elizabeth Raine i nada se da će dobiti najmanje 250 tisuća funti od situiranog ponuđača, no upozorava – "Ljubav nije dio pogodbe". 

Kaže kako još nije imala spolne odnose iako ima 27 godina, a da bi privukla muškarce – ponuđače, fotkala se golišava i pokazala svoje isklesano tijelo. Aukcija za njenu nevinost traje do 1. travnja, a uz seks, sretnik će dobiti i spojak od 12 sati. 

- Ne mogu zamisliti da izgubim nevinost na bilo koji drugi način - kaže ona, otkrivajući kako njeni prijatelji i obitelj znaju za njenu skandaloznu aukciju, no unatoč tome, daju joj podršku. Elizabeth nije dvolična pa je priznala kako joj je novac glavni motivator, no naglašava kako to ne radi zbog nedostatka love pa će 35% donirati u humanitarne svrhe kako bi pomogla zakladama koje se brinu oko edukacije žena u zemljama u razvoju. 

O sebi izdvaja: - Ja sam senzualna i zapanjujuća, visokoobrazovana i karizmatična Amerikanka koja nudi poludnevni spoj sa mnom na vrhu. Jesam li spomenula da sam djevica? Da, tako je; donijela sam hrabru odluku licitirati svoje djevičanstvo. Nadam se da si zainteresiran! Moj identitet bit će tajni sve do završnih ponuda. Mislim da ćeš otkriti da sam jedinstvena i zbilja posebna mlada dama, uz djevičanstvo kao vrlinu.

aukcija

Ova osebujna mlada dama svjesna je da je prodavanje tijela ilegalno u Americi pa je angažirala agenta u Australiji, javlja Mirror

- Platit ću porez na dohodak. Zapravo, radujem se tome - rekla je, a vidjet ćemo tko će se ipak radovati njoj...www.timeout.hr/M.V.B.
//sadrzaj kraj


 
<
>