Aktualno hr - Varaždin - Novi Marof - Čakovec - Međimurje - aktualne vijesti i događanja Sjeverozapadne Hrvatske

O svemu...(i seksu) by Mc Cromadda

Don Juan i Smokvica

Obj. 12.07.2012. 07:00


Tom Cruise - kakav šonjo! 
Nekad je bio moj glumački idol, muškarčina kojem sam zavidio, otrov za žene; a sad? Nije ni sjena onog što je nekad bio. Smotala ga lukava Katie Holmes. 
Kako je to mogao dopustiti? Kralj Hollywooda. Seksi starac željan šake mladog mesa nije ni slutio da će ga upravo ta bezazlena želja dovesti do bračnog brodoloma. 
E, moj Tome...

Možda bi ova tužna priča o rastavi imala sasvim drugačiji kraj da je Tom upoznao Katie na jednom od erotskih matchmaking portala poput - Smokve, našeg najboljeg izvoznog proizvoda. Perverzni slinavac i mlada, nevina djevojčica. Sponzor i skupa fuksa, toliko česta kombinacija.
Reći će: Cromadda opet o seksu. Ne, dragi moji, seksom opčinjeni, a toliko puta razočarani čitatelji. Ne.
Što Vam preostaje nakon svakodnevnog življenja u bajnoj nam Hrvatskoj? 
Slabašna nada da ćete uskoro doživjeti intenzivan orgazam s voljenom osobom. No, nije vrijeme za bajke. 
Ipak, želite li nešto drugačije od „tako je govorio/pisao Cromadda“, ne preporučam Vam da pročitate jednu nedjeljnu kolumnu vrsne spisateljice Mačke u Veljači.
O čemu priča ta konfuzna žena? O svojem lošem braku, nezainteresiranom mužu, lažnim frendicama i teoriji kako bi svi protivnici pederluka trebali biti spaljeni na lomači. I netko joj masno plaća za to. 

Da li ste željni priča o mojim zečjim vještinama u krevetu? Tako sam i mislio. 
Kaže jedna izreka kako su najbolje stvari besplatne, ali ne i kod nas. Međutim, postoje iznimke. 
Tako je prošlog tjedna u izvjesnom vremenskom periodu naš najveći erotski portal bio potpuno besplatan. U prijevodu, Smokva je nudila standard članstvo desecima tisuća korisnika koji si ne mogu priuštiti 20 kuna za tjedni, ili 40 za dvotjedni pristup portalu. 
Iako sam jedan od onih muškaraca koji su prisiljeni živjeti sa zloćudnim sindromom nezasitne želje za ženama, ne pada mi na pamet uplaćivati tjedno ili mjesečno članstvo, premda sam siguran kako bih u kratkom roku pronašao ženu sličnih osobina i dimenzija.
Besplatno članstvo je stiglo kao naručeno. Dobro ću to iskoristiti. Imate li namjeru pronaći srodnu dušu na Smokvi, izbacite tu suludu ideju iz glave. Ako li ste seks manijak, fetišist, pussy lover, perverzni ejakufaciofil, u prijevodu - muškarac, dobrodošli!

Vrlo zanimljiva je činjenica kako se u oglasniku, u sekciji „Ona traži njega“, nalazi samo stotinu i nešto oglasa, dok ih u sekciji „On traži nju“ i „On traži njega“ ima gotovo tri tisuće. 
Moj „što god poželite“ oglas je glasio: Ciao, žene! Ako ste za cugu, upoznavanje i eventualni rasplet u krevetu, javite se, mada ne mora bit. Javite se za kavu ili nešto žešće! 
A sada, potraga za djevojkama!
Prvi oglas: Tražim poštenog građevinara sa firmom u Zagrebu. Sponza. Neće ići. Bio sam tek pomoćni građevinar davne 2006. i zarađivao 1800 kuna mjesečno. 
Jagoda (42) iz Srbije kaže: Starija, debela i korpulentna. Tražim ljubitelje za seks još danas. Veličina mi odgovara, ali tko će voziti do Vojvodine? 
Zatim hrpa dvadesetogodišnjakinja u potpuno obnaženom izdanju koje traže sugar daddyje čiji su novčanici tek neznatno tanji od njihove škembe. 
Palim se na M-Ž-M. Ti ševiš mene, a on ševi njega. Dovraga, što!? 
Tu se našao i jedan muški oglas: Ševio bih trudnicu. Lozinka je: „kazna“. Inspirativna lozinka. Shvaćam o čemu priča. 
Mazasti (58): Sve dam za pušenje. Iš, stari perverznjače! 

Najaktualnija ponuda standard članstva zasigurno je audio/video chat. Budući da sam opremljen HD web kamerom, odlučih se poigrati i ubiti vrijeme. Premda je kod mojeg imena, poput kakve neonske reklame, stajao opis „straight, tražim ženu“, to nije spriječilo masu homića željnih akcije da pokušaju iskamčiti barem nekoliko sekundi mojeg live prijenosa. Čak i ja, korpulentni, bradati, look a lot like Afganistanac imam određene kriterije kod izbora žena, no oni će zaskočiti svakog kome se barem nešto klati između nogu. 
Želim ti ga sada masirati i gutati. Imam prostor! Gnjusno! 
HŽ konduktera ili kontrolora, koji voze na relaciji Koprivnica-Zagreb tražim da im pušim k.... Odvratno! 
UPOZORENJE: zamolio bih sve one koji NE podržavaju homoseksualizam i stalne čitatelje da preskoče sljedeći istaknuti dio, a svi oni koji podržavaju isti neka pročitaju bez zadrške. Ipak je to nešto sasvim normalno.
●●●●●●●●●●
Citiram oglase iz gay sekcije:
Ima li koji kuronja za mene? Volim gutat karu do jaja, karanje u grlo i punjenje guze. 
Pušio bih kurac ZET-ovcu, bauštelcu, vozaču busa ili kamiona. 
Tražim diskretnog i OK tipa kojem bih dugo lizao šupak i koji bi mi se posrao u usta. Molim, samo diskretni i ozbiljni. Imam prostor i PLAĆAM.
Neka uđe u zapisnik da sam povratio čitajući posljednji oglas. 
●●●●●●●●●●
Možda više nikad neću na Smokvu.

Bivša draga, u Smokvinom inboxu još uvijek čuvam tvoju poruku: 
hey you...jeste li za jedan diskretan susret u dvoje...pružam strastvene noći pune užitka i orgazama...:)
Zaista je prava šteta što više nemam prava na te strastvene noći...

mccromadda

Kolumna by Mc Cromadda
//sadrzaj kraj


 
<
>